ΠΡΟΦΙΛ

 Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1974 κι εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας,με την ίδια υπευθυνότητα και συνέπεια.

 Την επιχειρηματική δραστηριότητα ξεκίνησε ο Σπύρος Τσαλίκης (πατέρας),διακατεχόμενος από μεγάλη αγάπη για τις μοτοσυκλέτες,όντας κι ο ίδιος αγωνιζόμενος επί σειρά ετών.Κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και πολλές διακρίσεις (με χορηγούς μεγάλες εταιρείες όπως η MALBORO,ROTHMAS κλπ),αφήνοντας ''όνομα'' στον αθλητικό χώρο για το αγωνιστικό του ήθος. 
 Την αγάπη του αυτή μεταλαμπάδευσε στον μικρότερο υιό του Φώτη Τσαλίκη,ο οποίος(4 ετών) το 1993 ξεκίνησε ν'αγωνίζεται με το ίδιο ήθος,κατακτώντας 6 πρωταθλήματα και πολλες διακρίσεις σε SUPER MOTO και MOTOCROSS.Τα τελευταία 6 χρόνια εξακολουθεί ν'αγωνίζεται δυναμικά σε αγώνες Ταχύτητας.
 Τα ινία της επιχείρησης έχουν,πλέον,αναλάβει οι υιοί του Σπύρου,Κυριάκος και Φώτης Τσαλίκης,υπό την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση του.Έχοντας κι οι δύο πτυχία μηχανολογίας,με την εμπειρία τόσων χρόνων και τις πολύτιμες γνώσεις του πατέρα,μπορούν και συνεχίζουν με την ίδια υπευθυνότητα και συνέπεια την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης.
 Η εταιρεία ΤΣΑΛΙΚΗ ΑΦΟΙ στεγάζεται σε τριώροφο κτίριο όπου λειτουργεί έκθεση μοτοσυκλέτας.Ασχολείται με την εμπορία μοτοσυκλετών,ανταλλακτικών,αξεσουάρ κλπ,ως αντιπρόσωπος μεγάλων εταιρειών(HONDA,SUZUKI).
Στον χώρο λειτουργεί κι άρτια  εξοπλισμένο συνεργείο για service,έλενχο,κλπ οποιασδήποτε μοτοσυκλέτας.Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για βελτιώσεις ''αγωνιστικού επιπέδου''σε μοτοσυκλέτες,όσων το επιθυμούν.
 Με εγγύηση για την καθ'όλα άψογη εξυπηρέτηση,είμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες μας θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες  και τις τιμές μας.